Hírek

Friss hírek, információk

Képzés

BIREG + EKÁER 2021 Változások, Gyakorlat, Ellenőrzés

IDŐPONT: 2021. május 5., szerda, 09.00–16.00, regisztráció 8.30-tól

ÉLŐ/ONLINE KÉPZÉS vagy VIDEÓ/E-LEARNING

Lehet az egész napos (09.00-16.00) “BIREG + EKÁER 2021” képzésre jelentkezni, de külön-külön is lehet jelentkezni csak a délelőtti (BIREG, 09.00-12.00) vagy csak a délutáni (EKÁER, 13.00-16.00) előadásrészekre.

ÉLŐ
Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő képzés előtt vagy közben online kérdezési lehetőség.

VIDEÓ
Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a képzés időpontja (február 25.) után leghamarabb 4 nappal (március 1.) lehet a videót megnézni, innentől kezdve 15 nap áll rendelkezésre a megtekintésre (tehát legkésőbb március 16-ig).

ELŐADÓK:
09.00–16.00: Dr. Sztankó Dániel
vezető adószakértő, igazgató, Közvetett adók, RSM Hungary

HELYSZÍN: ONLINE

Tovább a tematika megtekintéséhez – kattintson ide!

ÉLŐ/ONLINE KÉPZÉS: Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő képzés végén online kérdezési lehetőség.

VIDEÓKONFERENCIA/E-LEARNING: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a képzés időpontja után leghamarabb 7 nappal lehet a videót megnézni, innentől kezdve 10 nap áll rendelkezésre a megtekintésre.

EnglishGermanRomaniaSlovakia