Hírek

Friss hírek, információk

Képzés

EKÁER 2021 – konferencia és képzés január 22-én

ÉLŐ/ONLINE KÉPZÉS vagy VIDEÓ/E-LEARNING

EKÁER 2021 (FÓKUSZBAN AZ ÚJ EKÁER RENDELET)
JELENTŐS VÁLTOZÁSOK, GYAKORLAT, ELLENŐRZÉS

2020. december 23. este jelent meg az új EKÁER rendeletet [13/2020 (XII.23) PM rendelet] tartalmazó Magyar Közlöny. Így az újév első munkanapjáig maradt idejük a vállalkozásoknak, hogy megismerjék a 2021. január 1-től alkalmazandó EKÁER szabályokat, illetve a korábbi EKÁER szabályokra vonatkozó változásokat.

A képzést elsősorban kockázatos (új néven bejelentés-köteles) termékekkel kereskedőknek, illetve fuvarozási tevékenységet végző vállalkozásoknak ajánljuk.

Tovább a tematika megtekintéséhez – kattintson ide!

ÉLŐ/ONLINE KÉPZÉS: Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel. Nincs utazási költség, nincs utazási idő. Élő megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Az élő képzés végén online kérdezési lehetőség.

VIDEÓKONFERENCIA/E-LEARNING: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy a képzés időpontja után leghamarabb 7 nappal lehet a videót megnézni, innentől kezdve 10 nap áll rendelkezésre a megtekintésre.

EnglishGermanRomaniaSlovakia