Hírek

Friss hírek, információk

jog

Baleseti szakjogász segítsége

Ugyan szeretnénk, ha világunkban egyáltalán nem fordulnának elő balesetek, sajnos mégis számolnunk kell velük. A baleseti szakjogász ott terem, ha baj van, ha segítségre van szüksége az embernek egy nehéz és szövevényes helyzetben. Feladata a károsult, vagy az elhunyt károsult hozzátartozóinak kártérítéshez való juttatása. Arról, hogy miért van szükség szakértői segítségre, és ez hogyan valósul meg, a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. tájékoztatott minket.

A szakértői segítség már csak azért is elkél, mert a károkozók zöme van olyan gerinctelen, hogy ne kelljen felelősséget vállalnia. Ha a károsult ebbe belenyugszik, akkor egy forintot sem fog látni. Pedig, ha érvényesítené a jogait, a kártérítés összegéből fedezhetné a vagyoni vagy nem vagyoni kár helyreállításának költségeit.

A károkozónak nem érdeke a segítségnyújtás, a biztosítónak sem, így a vétlen áldozat joggal érezheti magát cserbenhagyva.

A baleseti szakjogász a károsult egyedüli segítője

A baleseti szakjogász lesz az a hozzáértő személy, aki felméri, van-e egyáltalán joga a károsultnak kártérítést (vagyoni és nem vagyoni) kérni.

Amennyiben a válasz erre igen, akkor segít ügyfelének benyújtani a kártérítési igényét, és vagy peren kívüli eljárás során, vagy peres úton sikerre vinni azt. Mivel ismeri a jogait, tud is tenni értük, és érvényesíti a követelését.

Segít megvédeni a károsult igazát és kiharcolja a lehető legnagyobb összegű kártérítési összeget. Teszi mindezt több évtizedes tapasztalatának és tudásának birtokában.

Tapasztalatának köszönhetően már sok mindent látott, így a kisujjában van a biztosító minden apró trükkjével. Mivel otthon van a baleseti kártérítési perek speciális világában is, nagyszerűen boldogul, amikor meg kell védenie védence, azaz a károsult igazát. A szócsöve lesz, és mellette biztonságban érezheti magát az, akinek egyáltalán nincs otthon a jog világában.

Balesetet szenvedett és szüksége van szakértői segítségre? A Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. baleseti szakjogászai több évtizedes tapasztalattal állnak az ön ügye mellé, és segítenek kiigazodni a baleseti kártérítési ügyek és perek szövevényes világában.

Jelentkezzen díjmentes konzultációra!

 

 

 

 

EnglishGermanRomaniaSlovakia