FMKE.HU

Az FMKE (Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft.) a következő szakterületeken siet hatékonyan a hozzá fordulók segítségére: közlekedési baleset, munkahelyi baleset, biztosítási károk és fuvarozási károk.

Közlekedési baleset

Elsőként nézzük a közlekedési balesetet, melynek több típusa létezik. A közös bennük az, hogy maga a baleset a jármű (autó, vonat, autóbusz, hajó, kerékpár stb.) mozgásából kifolyólag történik meg. Fontos még, hogy a baleset előidézője szántszándékkal, véletlenül, esetleg gondatlanságból okozta-e azt. Egy közlekedési baleset során különböző szerepkörünk lehet, lehetünk a vétkes és a vétlen fél is.

Egy sokkos helyzetben, például egy cserbenhagyásos balesetnél vagy személyi sérülésnél rendkívül fontos, hogy legyen szakértői segítségünk. Hiszen laikusként honnan is tudhatnánk, hogyan zajlik például a kár, a vagyoni, személyi károk jelentése, a vagyoni kárigény igénylése. Egy haláleset miatti sokkhatás következtében nagyon nehéz lehet lelkileg a biztosítóval kapcsolatos ügyek intézése, a kártérítés szabályainak megértése, valamint az esetleges pereken való részvétel. A baleset körülményeinek pontos leírásáról, a rendőrség, a mentők értesítéséről, a kék-sárga lap kitöltéséről nem is beszélve.

Egy gépjárműre kötött kötelező felelősségbiztosítási szerződés igencsak jól jöhet, ha közlekedési balesetet szenvedünk, de az, aki nincs tisztában a saját jogaival, vagy nem tud szót érteni a biztosító jogászaival, nem sok jóra számíthat.

Az FMKE e nehéz időkben nyújt hathatós segítséget önnek azzal, hogy a kárigényt gyorsan, és precízen nyújtja be.

Munkahelyi baleset

A munkahelyi baleset a munkaviszonnyal összefüggő munkavégzés, vagy azzal kapcsolatos tevékenység során jöhet létre. Jogaink érvényesítése során jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy üzemi balesetről (társadalombiztosítási fogalom), vagy munkahelyi balesetről van-e szó.

A kártérítési igény be nem jelentése elég gyakori hiba, pedig a kárt az eset utáni három évig lehet érvényesíteni. Az FMKE szakmai tapasztalatának köszönhetően a lehető legnagyobb összegű kártérítést képes önnek igényelni, legyen az vagyoni, nem vagyoni vagy járadék jellegű kártérítés.

Biztosítási kár

Ha biztosítási kár éri az embert, az FMKE szakértői a törvényi szabályozás keretein belül segítik ügyfeleiket abban, hogy olyan magas összegű egy alkalomra szóló, vagy rendszeres kártérítést kapjanak egy baleset, vagy káresemény után, amilyet megérdemelnek. Az anyagi segítség erőt ad a további élethez, reményt a jövőhöz.

Rendkívül fontos a kifogástalan kárbejelentés megírása, a biztosítási szerzőket a puzzle-darabokat illeszti össze értelmes egésszé.

Fuvarozási kár

A fuvarozási károk kártérítése nagyon bonyolult ügy. Káresemény esetén az eladó és a vevő is mossa kezeit, így az áruval történt kárért (lopás, megrongálódás) a fuvarozási cég a felelős. A fuvarozónak pedig általában nem áll rendelkezésére az az eladótól, megrendelőtől származó összeg, mellyel rendezni tudná a kárt. A biztosító rendszerint hitetlen, és ujjal mutogat a fuvarozóra, őt kikiáltva bűnbakként.

Az FMKE olyan kártérítési igény megírásával siet a károsult fuvarozó segítségére, mely jogilag teljesen helytálló, és keresztülhúzza a biztosítók, vagy a megrendelők mesterkedéseit.

Nem tudja hogyan érvényesítse jogait, hogyan kaphatna kártérítést? Keresse fel Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. irodáját, díjmentes tanácsadással várják!

 

EnglishGermanRomaniaSlovakia