Hírek

Friss hírek, információk

EKÁER képzés december 14-én

Tájékozódjon szakértőinktől, jelentkezzen még ma az EKAER szakmai képzésre!

EKÁER képzés 2015. december 14-én, hétfőn

Aránytalanul nagy mulasztási bírság és hatalmas kockázat a magyar adóalanyok számára! 2015. március 1-től éles a rendszer, bírságolhatóak és szankcionálhatóak a magyar adóalanyok. Ha a magyar adóalany elmulasztja a bejelentési kötelezettségét az EKÁER rendszerbe, akkor a NAV hatósági zár alá veheti a szállítóeszközök rakterét, lefoglalhatja a rakományt és a be nem jelentett áruk értékének 40%-áig terjedő mulasztási bírságot szabhat ki.

Emiatt ajánljuk figyelmébe az alábbi képzést/szakmai konzultációt, amely hozzásegíti, hogy Ön és cége kellően felkészülten dolgozhasson: a megfelelő ismeretek birtokában komoly szankciókat, bírságokat is elkerülhet.

A tematika megtekintéséhez kattintson ide!

A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet. A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz! Kivéve ha valaki külön ebédet vagy őrzött parkolót igényel. Az ÁFA mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

EnglishGermanRomaniaSlovakia