Hírek

Friss hírek, információk

Tudjon meg mindent az EKÁER-ről!

Az EKÁER-rendszer éles működése 2015. március 1-jén kezdetét vette. Ember legyen a talpán, aki a mögöttünk álló rövid felkészülési időt követően március 1-től hibátlanul tudja az EKÁER-bejelentéseit menedzselni és eligazodik a szabályozás útvesztőiben.

Minden eddiginél rövidebb idő alatt kellett az EKAER-re felkészíteni az adózók beszerzési, logisztikai és raktározási szervezeti egységeit.

A TEMATIKA MEGTEKINTÉSÉHEZ ÉS A JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE »

Ha a magyar adóalany elmulasztja a bejelentési kötelezettségét az EKAER rendszerbe, akkor a NAV 2015. március 1-től hatósági zár alá veheti a szállítóeszközök rakterét, lefoglalhatja a rakományt és a be nem jelentett áruk értékének 40 százalékáig terjedő mulasztási bírságot szabhat ki.

Emiatt ajánljuk figyelmébe az alábbi képzést/szakmai konzultációt, amely hozzásegíti, hogy Ön és cége kellően felkészülten dolgozhasson: a megfelelő ismeretek birtokában komoly szankciókat, bírságokat is elkerülhet.

A TEMATIKA MEGTEKINTÉSÉHEZ ÉS A JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE »

A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formátumban, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli édes és sós süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvizet. Ebéd: a helyszínen étterem működik, ahol az előre igényelhető háromfogásos menüebéd ára 1.500 Ft + ÁFA (vagy a közelben számos (gyors)étterem található).

Szakértő előadók

Hegedüs Sándor (Partner, Adócsoport vezető, RSM DTM)
Dr. Sztankó Dániel (Közvetett adók csoportvezető, RSM DTM)

Tájékozódjon szakértőinktől, jelentkezzen még ma az EKAER szakmai képzésre!

EnglishGermanRomaniaSlovakia