Hírek

Friss hírek, információk

Vjaszsz

VII. Debreceni Nemzetközi Adó- és Vámkonferencia

A Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége idén 2019. március 21-22-én rendezi meg a VII. Nemzetközi Adó- és Vámkonferenciát, ezúttal Debrecenben.

A konferencia plenáris ülése a vám és jövedéki aktualitásokról szóló előadással kezdődik, majd ezt követően megismerhetjük azokat az adóváltozásokat, melyek a jogkövető vállalkozásokat támogatják.

Az EKAER és a Végrehajtási szakterület aktualitásai mellett tájékoztatást kapunk az utólagos ellenőrzésről, valamint az adó- és vámigazgatás informatikai jövőképéről is.

A VÁM szekcióülésen szó lesz a vámjogi képviselők termékimporthoz kapcsolódó adómentes számlázásáról, valamint a japán-EU származási szabályokról is. Tájékoztatást kapunk a BREXIT várható vámszakterületi hatásairól, illetve az AEO engedélyesek kockázatairól és annak kezelési javaslatairól is.

A JÖVEDÉKI szekcióülésen résztvevők megismerhetik, hogy a BREXIT várhatóan milyen hatással lesz a jövedéki szakterületre és hogyan lehet kezelni a jövedéki veszteségnormákat. Az ügyvezetői felelősségbiztosítási lehetőségek mellett szó lesz az EU jövedéki irányelv módosításáról is.

A konferencia részletes szakmai programja, a felhívás és a jelentkezési lap ide kattintva tölthető le.

EnglishGermanRomaniaSlovakia